Nieuwe details oudjaarsavondconcert

Deze week heeft Jean-Michel Jarre officieel aangekondigd dat er een concert gegeven gaat worden in de Notre Dame kathedraal in Parijs. Hijzelf zal in een studio in de buurt staan en via VR (virtual reality) te bekijken zijn door de bezoekers in de Notre Dame en iedereen die het online wil bekijken. De live stream zal op youtube plaatsvinden voor mensen zonder VR set, en VR platform VRchat voor de mensen mét een VR set. Ook via de franse radio (France Inter) en TV (BVMTV Paris) zal het concert live worden uitgezonden.

Het concert zal 45 minuten gaan duren en begint om 23:25. Aangeraden wordt om minstens een kwartier vantevoren al klaar te zitten.

Na afloop zal de audio nog te beluisteren zijn op muziek-streaming platformen.

Zie hier de volledige informatie op de website van Jean-Michel Jarre:

En bekijk hier de trailer: